09/08/03 - Mycket

Det är en himla massa saker som springer omkring i mig just nu. Jag vet inte vars jag ska börja riktigt. Jag är otroligt glad! Jättejätteglad! Lina och Malin har terroriserat mig i helgen och jag tror att de släppte lös alla endorfiner jag har. (Det är väl såna där gladhormoner? Det är dem jag menar iallafall.) Allt är så lättsamt med de där två, för vi är så olika varandra samtidigt som vi har något på insidan som klickar så fenomenalt så fort vi ses.

Och sen har jag en sån tur som har de fantastiska vänner jag har. De bara är det. Fantastiska. Buhuuu.. Naaaj nu skojas jag bara, hä skant gråtas nå! Men det finns så många som jag bryr mig så mycket om och som jag håller så 
kärt/kär/kära (??) så det är på fisen att jag fäller en tår av tacksamhet. Alla som vill får ta åt sig, för jag ser något gott i er alla.

Och så vill jag bli kär. Och så vill jag börja träna. Och så vill jag städa min garderob. Och så vill jag ha en säng som är lite lite mjukare bara. Ja. Det vill jag. Så det finns lite mycket som springer runt i huvet på mä, men jag är gla ändå!

"Vad är det där för fläckar?"
"Hmm.. Det är nog bajs."
"Jaha." Klapp, klapp, pillar på fläckarna, lägger sig ner.
"Ja jag tror det kom från änderna när vi var på Holmen.."
"Va?! Var det bajs på RIKTIGT? Och det har ju jag legat och tagit på nu!!"
Alla skrattar gott och hjärtligt.

RSS 2.0