Jackan som alla vill ha

Den är tydligen slutsåld, men oroa er inte! Liknande modeller finns att köpa!
Oooookeeej.. ? Jag är så ute när det gäller mode så det är snudd på synd om mig. Vad är det för jacka? Jag vill då rakt inte ha den! Är jag ett freak? Antagligen. Men det tar jag inget extra för.
Söndagen, den bästa av alla söndagar, spenderades i Uppsala med klasskamrater från förr. Lina mötte upp mig på stationen. Vi traskade mot staden och bokstavligt talat sprang in i Heidi och Emma. Vi lunchade och alla valde den goda fetaosten och sen drog vi åt varsitt håll mot Lina&Pers studentrum. Linda kom dit och vi tog den stora lilla bilen hem till Frida. Kramkalas! Nästa laddning florister anlände strax efter oss. Mathilda susade in genom dörren med lilla Tuva i släptåg. Jenny och Therese blev borttappade och upphämtade på stationen av Fridas snälla fästman. Kramkalas!
Frida hade fixat och ordnat med pajer och kladdkaka och morotskaka och läskeblask och när vi satt där vid köksbordet kändes det precis som förr. Scenen hade lika gärna kunnat vara tagen från lunchtimmen på Hagagymnasiet. Alla åt och pratade glatt och vitt och brett och längtade i smyg till datasalen. Det var en fin söndag.

RSS 2.0