Fullt skubb, pang boom tjoff tjong!

Idag har jag tusen och åter tusen saker som ska fixas och donas med, ty imorgon åker jag på minisemester till det underbara Svääsjö!
Packa, diska, gå till apoteket, det andra apoteket, tanka bilen, köra bud, hitta geléinlägg till skorna, rota fram en bikini ur garderoben, fara till Hedemora och måla på vita brädor.. och.. hm.. men, nåt mer var det väl? Nåja, lika bra att sätta igång! Jag föreslår att jag börjar med en dusch, för efter morgonens promenad vet jag en som behöver det. Bra idé Elin, det kör vi på. Häpphäpphäpp!

det ska synas att man rört på sig..

..så därför drar jag gärna på mig ett grått linne när jag går på promenad.


jag är en tjuv

Jag har stulit naturgodis. HELT OMEDVETET, om jag nu måste poängtera det..
Låt mig berätta en saga. Elin var och storhandlade en söndag på en matbutik. Matbutiken tillhandahåller självscanning. Elin lassar naturgodis i en påse och lägger den i vagnen bredvid matkassarna som börjar bli fulla. Hon lägger den bredvid för att hon givetvis ska komma ihåg att väga godiset vid kassan där man checkar ut. När Elin kommer fram till kassan är den lilla påsen med naturgodis skymd för Elins sikt och Elin checkar ut och betalar för precis ALLT utom den lilla naturgodispåsen.
När hon kommer ut till bilen och börjar lasta in matvarorna ser hon en liten påse med naturgodis som är ack så bortglömd och stulen men oh så älskad ändå.
Så så gick det till, första gången Elin stal något.

fnitterfia

Jag känner en tjej som är ruskigt nöjd med livet just nu. Hon sitter på sin balkong med fötterna på räcket och vinden svischar mellan tårna på 'na.
Hon har haft semester i en vecka och började jobba imorse igen, efter en morgonpromenad med två av hennes vänner. Det känns bra i magen. Under kvällen har hon varit på födelsedagskalas hos två av sina bästa vänner och ätit 12 sorters kakor. Plus tårta.
Imorgon har hon en ledig dag som tänker försöka utnyttja till max! Mormor ska hälsas på, mat ska handlas och vänner ska umgåsas. Ja. Så gött kan livet vara för en 23-årig tjej ibland.

William Hans Ludvig

Idag döps lille lillskiten i Grytnäs kyrka. I skrivande stund sitter jag invirad i en handduk (klänningen åker på 5 minuter före avfärd - allt för att minimera risken för svettfläckar, jag kan lyckas, jag lovar!) med nyshavade ben och fjärilar i magen.
Jag vill tro att vi skriver en liten bit historia idag, det är ändå våran son som döps. Visst okej, det är Sara & Johans biologiska son men för oss mostrar känns det som att även vi fått våran första.
Och idag är en av de större milstolparna i hans liv, och vi får vara delaktiga.
Det är mäktigt.
Neeej, jag har lutat huvet mot soffan så frisyren är mos. Elin out - damagecontrol!

Hon väljer ju fel!

Emelie, AninaninAnna, Frida & jag har varit och kikat på "Eclipse" - tredje delen i Twilight-serien. Mycket spännande film och skådespelarna blir bättre och duktigare för var film, men de hade fortfarande kunnat lyckas bättre med rollbesättningen.
Det är bara en sak som stör mig något så fruktansvärt, nu när jag får se skådespelarna, se hur de är och hur de personifierar bokens karaktärer.. Bella envisas med att välja fel! Nog för att jag inte alltid gjort de bästa av val men blev jag tvungen att välja mellan en kall, stenhård icke-människa-vampyr-person och en varm, mjuk, stark och chokladbrun varulvsmänniska så var det nog inte så svårt val ändå. I would go for the chocolate.

nyss hemkommen från minisemesterietti i Hedemora

De tre senaste dagarna har jag spenderat på minisemester i Hedemora. Nån som blev förvånad? Nä, trodde väl inte det heller. Det har varit 3 helt fantastiskt underbara dagar! Den ena mer spännande än den andra..

I tisdags startade vi med superfrukost och for iväg och plockade jordgubbar. Sen hamnade vi på mormorfika och jag skrattade byxorna av mig. Kubblunch. PeaceandLoveskjutsning. MAX. Slockna som klubbade sälar i Haserkers Nibble.

Onsdagen började tidigt med avresa mot Insjön och Nusnäs och allt möjligt. Vi kikade på en gubbe som sågade dalahästar och köpte några mindre fina exemplar som Nusnäs i slutändan kommer ångra att de sålde. Tunnbrödsrulle i regnet i Insjön. Bilfärd. PeaceandLoveäventyr (vem hittar Marco i en höstack?). Skjutbana. Tacos.
Igår kväll hade jag och Emelie tusen planer för dagen men imorse hade vi tappat inspirationen. Vi åt frukost sent och lunch ännu senare. Men stuvade makaroner och korv i ett hus i Garpenberg är ändå inte helt fel. Hemfärd. Emelie bakar & jag målar på en hemlig grej. Umgåsning, pratning och konstatering. Hemfärd.
Och inatt är jag alldeles helt ensam i min egen säng, det känns bra ovanligt. Jag undrar om jag ska ringa Emelie & Emil och be dem komma hit och sova på mina soffor?

RSS 2.0