några dagar i bilder

Jag hade sällskap på min promenad i Stubbersbo. En fjäril..
..och en häst.
Elin i midsommarskrud.
Idag hälsade jag, Carro & bästa Ulies på Sara & William. Lilla grabben bara växer och växer.
WilleVilding blev skjutsad runt allas knän och famnar så han blev helt slut och bestämde sig för att slumra hos moster Elin en skvätt.
Men efter en stund började alla mostrar och mammor att skratta så fasligt högt så då gick det ju inte att sova längre.. Tokiga tanter!
Mina vackra indiska skor ( som gör mina fötter fruktansvärt illa, men det är det ta mig sjutton värt! )

midsommar i Stubbersbo

Midsommarafton spenderades på jobbet till kl 13 och resten av den i Stubbersbo till kl 23. Då lekte jag, Emelie, Emil & Anna pensionärer och åkte hem till en skön säng och en mindre skön soffa för att knoppa och drömma om våra brudbuketter. ( För det är ju det man drömmer om när man lägger 7 karlar under kudden.. )
Jag blev utsedd till kvällens florist samt Kronprinsessan Victoria, Emelie var min Daniel, och som florist och Kronprinsessa har jag vissa skyldigheter. T.ex. att se till att borden dekorerades med sommarblommor samt att utse en ärkedrottning. Jag gick på upptäcktsresa bland Stubbersbos hagar och blommorna grupperades sedan i vackra vaser och MormorForslund fick äran att titulera sig ärkedrottning.

Gå en mil i mina indiska skor

Igår var vi på utflykt, jag, Emelie, Emil & Marco. Emil behövde komma ifrån huset lite så vi for till Borlänge. Jaha, hej hopp och tjohoo, tänkte Emelie och jag - let's shoppa!
Första stopp blev Indiska och oooh ett sånt bra initiativ det var. Jag hittade de mest underbara skorna jag någonsin lagt ögonen på! Ballerinaskor i sånt där sidentyg som är så karaktäristiskt för Indiska, i vitt, silver & ljusgult med en kant av cremefärgat skinn och en liten, liten rosett på sidan.
Jag känner mig som en prinsessa när jag har dem på fötter'a..
På tal om prinsessor - jag tycker att Sveriges kronprinsessa var otroligt vacker som brud och jag älskar buketten.
Ja, den var stor, men hon är Sveriges nästa regent. Hon är stor. Hon är Victoria. Trots alla 14 sorters blommor gör den sig otroligt väl i sammanhanget och eftersom den var helt i vitt blir den heller inte rörig. Älskar'n!
Jag älskar hela lördagen den 19 juni, det var så otroligt fint och så mäktigt att få vara med om. Daniel och PappOlle är ju riktiga talare! Kungen.. Ja, han är ju kung och så var det bra med det.
Måste jag nämna att jag gärna gifter mig redan imorgon?

peta ur ögonen och riva lite på dem med en rotfruktsborste

Nu ser ögonen mina ut som de gjorde förra sommaren, då när Reggie blev så dålig. Åh. Mammas fisa.. Hursom. Hur sjutton ska jag bära mig åt när allergipills inte hjälps nå? Jag blir lite tokig, och inte så lite heller.
Nu ser ögonen mina ut som de gjorde förra sommaren, då när Reggie blev så dålig. Åh. Mammas sötfisa.. Hursom. Hur sjutton ska jag bära mig åt när allergipills inte hjälps nå? Jag blir lite tokig, och inte så lite heller.

Nymåne

Kvällen har spenderats hos FrissFrida med sjukt god mat och sjukt god glass och sjukt snygg film. Jag har tandvärk. Och han förvånar. På ett bra sätt.

Allergipills..

.. kan tydligen få en att må som om man vore mitt i den värsta av baksmällor. Huh. Det var så enkelt. Plötsligt blev det faktiskt lättare att andas. Älskar't!

Tung i huvet

Igår när jag klev ur bilen hos Emelie började mina ögon klia och jag frågade syster Emelie om hon hade allergitabletter i sitt apotek. Det hade hon givetvis och jag svalde en sådan med hull och hår men den verkade inte ge den effekt jag önskade. Alltså är jag antagligen inte allergisk mot pollen och annat grönt, utan jag har bara känsliga ögon. Kul! Jippi! Yeeeeeeey!
Idag hänger ögonen kvar (och tur är väl i och för sig det) och irriterar mig så att huvet blir blytungt på mig. Och på både gott och ont har jag en soffa som är perfekt formad för mitt tunga huve.
Nä, nu traskar jag ner i tvättstugan och stirrar på maskinen tills den är klar och sen åker jag till syster Emelie och blir synd-om-tyckt.

RSS 2.0