aj

Jag tror att jag eventuellt kanske lite grann råkade ta ut mig igår på skaka-rumpa-tills-den-skakar-av-sig-själv-fastän-du-slutade-för-5-minuter-sen. (Afro) Min högerfot vill liksom inte riktigt samarbeta med mig idag, den gnäller till så fort jag går men sitter jag still så håller den tyst. Hm, kanske försöker den säga mig något? Typ, Elin!! int behöveru städa ida hällä. Hä kan duju gö imorrn!
Visst finns det många vettiga människor som säger att man ska lyssna på kroppen? Jomen äre inte så? Och vem är då JAG att gå emot dessa många vettiga människor? Nej, det finner jag mig inte i, härmed följer jag med strömmen.

och kvällen tar vid där dagen tar slut

I samma underbara anda som måndag den 25 oktober har varit mest. Nyss kom jag hem från skaka-rumpa-tills-den-skakar-av-sig-själv-fastän-du-slutade-för-5-minuter-sen. Med andra ord ; afro. Så nu är jag mörbultad och det känns tjivigt bra! Min kusin släpade med mig ut på en promenad på eftermiddagen så rent tekniskt sett har jag rört mig klart för den här veckan. Det känns också ganska tjivigt bra.

ja just ja

jag hade ju en blogg.
Min dag idag har hittills varit toppen! Upp tidigt och skjutsade mamma till jobbet (med hennes egen bil) (och egentligen skjutsade JAG mig till diabetesmottagningen och sen tog mamma bilen själv till jobbet). Pratade bort en timme med Bernice, min diabetessköterska, och mådde bättre än nånsin. Tog bussen in till stan. Hälsade på mami på jobbet. Pratade bort en timme igen. Gick till jobbet. Kollade schemat. Dansade en glädjedans (vill ni mig något i december hittar ni mig på Iris Blomsterhandel i Avesta för det är där jag är och det är där jag kommer jobba arslet av mig). Frågade en mycket trevlig (?) dam på arbetsförmedlingen hur jag skulle göra med eventuell inskrivning och dylikt. Hon tyckte att jag gott kunde ta mig en funderare och kanske skriva in mig i januari. Så jag tog mig en funderare och pratade med chifen och jag kommer kanske skriva in mig i januari. Påväg hem från stan råkade jag på Elsa, min granntant. Elsa. GulleElsa. Vi pratade bort en halvtimme utanför biblioteket. Det var en fin halvtimme.
Under den kortare promenaden hem kom jag fram till att livet just idag är underbart och jag mår toppen. Mina element är kalla men jag kan klä på mig.

RSS 2.0