25/02/09 - En glad dag

Som rubriken avslöjar har dagen varit en bra, glad dag. Under eftermiddagens snittslit ringde Kristin och berättade att en välskapt flicka mötte morgonens ljus idag den 25 februari vid 0430. Om jag inte haft öron hade jag kunnat le runt hela huvudet, men nu har jag det så jag kompletterade mitt fånflin med glädjehopp- och tjut. Åh vad underbart.

Under kvällen har vi befunnit oss i vackra Falun på Interfloramöte. På vägen dit började vi fundera på om vi skulle få mat eller inte, men vi kunde ganska snabbt konstatera att eftersom vi inte betalat någon avgift får vi nog heller ingen mat utan kanske på sin höjd en sketen macka. Vi kommer till Lugnet i Falun, ser oss lite förvirrat omkring och ah! - där kommer vår regionschef fram och visar oss vänligt fram till de sketna mackorna. Men vi var fem hungriga florister så Håkan, världens-bästa-chef-någonsin-och-jag-kan-inte-med-ord-beskriva-hur-jag-ska-börja-beskriva-hur-bra-och-fantastisk-han-är, bjuder oss alla på mat från buffén. Det var guld värt. Men om ni tror att vi gick därifrån utan de sketna mackorna så tror ni fel. SJÄLVKLART smugglade vi ner varsin i våra väskor. Vadå? De var ju ändå betalda.. Och goda, vill jag tillägga.
Interfloramötet var intressant och som det ser ut nu finns två alternativ för gamla, kära Iris Blomsterhandel. Fortsätta i samma stil och förlora en hel del ordrar eller riva ut skiten och göra nytt och fresh och vinna en hel del. Jag har full tilltro till Avestas trogna blomstershoppare och jag tror att Interfloras nya koncept Interflora Fresh skulle vara en frisk fläkt för oss.

Glädjeyran fortsätter när jag kommer hem och ser tre underbart vackra och värmande kommentarer på mina inlägg.
Lina - Det var så lite så, det är Du som ska ha tack.
Linda - Jag har det kanon, jag saknar dig med och mycket och jag tycker verkligen att Du ska ta med dig Lina och hälsa på! Snart!
Mamma Bifrost - Tack, det var roligt att höra, och jag hoppas att även Du har det bra och kanon på alla sätt!

Åh. Fantastiskt. :)
Sov gott.

/ Fröken Westerlund

24/02/09 - Ja men tänk dig...

... en orange prästkrage - men tjena, hur mycket fläcktyfus har du egentligen?

24/02/09

Jag lovade att återkomma med en uppdatering och betygsättning av pulkagrillningen och Mormorkycklingen. Här har ni den..

Pulkagrillningen var fantastiskt otroligt rolig! Jag åkte pulka hela 2 ggr, och efter det övergav jag backen till förmån för den varma elden som fick mina byxor att ryka. Marco och Emil fann snabbt sina roller som lekpappor och hade lika roligt som ungarna, om inte roligare. Det var en himla mysig dag, med nästan perfekt väder och helt fantastiskt sällskap - huvva vad kär jag är i de där små tjejerna. När Mama bestämde att ungarna hade åkt färdigt gick vi ungdomar med rosiga kinder in till Emelie och kurade ihop oss kring bordet med te, varm choklad och massa gott. Efter en krävande dag FULL av pulkaåkning behöver man fylla på sina depåer lite. För det var ju inte precis så att vi hade ätit nonstop då när vi var ute, oh nej..
Jag åkte hem igen med tinande tår och ställde mig i en värmande dusch. Min kära sambo Malin kom hem och vi åkte till MormorGerd och Nisse. Nu väntade Mormorkycklingen. Högsta betyg!! Och jag älskar MormorGerd och Nisse. Jag lovar, hade Nils Franzén varit 55 år yngre hade han legat risigt till med sitt sneda leende och sin passion för dragspel och det grafiska.

Jag har fortfarande inte fått ord på allt jag tänker. Och det är ganska mycket, så det kan nog ta ett tag innan jag vet i vilken ände jag ska börja.

Lev, älska och skratta.
/ Fröken Westerlund

22/02/09 - Pulkagrillning

Tack kära vänner för en trevlig helg! Med gott sällskap kommer man långt, även om sällskapet denna gång inte var så stort som vi hoppats på.

Idag är det söndag och jag vaknade till en snöande värld. Stora flingor som ramlar ner mot marken. Underbart.
I detta nu sitter jag i min fantastiska soffa med långkalsonger på i ivrig förväntan inför dagen. Det ska åkas pulka och det ska grillas med underbara människor i Hedemora.
Jag återkommer senare med en uppdatering av hur pulkagrillningen gick.

Min sambo Malin och jag ska iväg till MormorGerd och Nisse ikväll och äta Mormorkyckling. Den ska tydligen vara himla god och jag ser även fram emot detta med pirrande nerver och en hungrig mage.

Just nu finns det så mycket jag skulle kunna säga, främst om det motsatta könet som för övrigt verkar ha förlorat sitt vett och sans totalt. Allihop. På en gång. Men jag får inte riktigt ord på allt det jag vill säga, så det får bli en annan gång.

Må väl!
/ Fröken Westerlund

18/02/09 - Blogg

Då är bollen i rullning. Den sista droppen har fått bägaren att rinna över. Elvis har lämnat byggnaden. Det kokta fläsket är stekt. Elin har skaffat en blogg.

Jag, som har varit en av bloggfenomenets största motståndare, har nu min alldeles egen. Någon därute undrar säkert vad jag då har här att göra. Det undrar jag med. Men till mitt försvar, om jag behöver ett, skaffade jag bloggen för att kära som inte är så nära ska kunna följa mitt liv i ord om de så önskar. Jag vill påminna om att jag ratade allt som hade något med sudoku att göra när det var som mest på tapeten. Nuförtiden sitter sudoku även på min tapet.
Det är en människas rätt att få ändra sin åsikt.

Jag vet inte vad som kommer att skrivas i denna min blogg. En hel del information om mitt liv skulle jag tippa. Onödig för vissa, livsviktig för andra. Ett tack vill jag rikta till fröken Bifrost, som genom ett Hjärtans-kort såg till att jag fick tummen ur och skapade bloggen så att hon och alla som vill kan följa min vardag och mina tankar.

Det var allt just nu.
Jag tar tacksamt emot tips på bästa sätt att avsluta ett blogginlägg utan att det låter som godnatt-kära-dagbok.

/ FrökenWesterlund

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0