Meeen..

Jag visste inte att det var en trend att färga håret brunt den här hösten. Visst, det är väl kul att vara trendig nån gång i livet men jag färgade faktiskt håret för att jag ville och det var ett stort beslut att fatta.
Punkt.

09/09/17 - God och glad - kexchoklad

Jag är så glad! Mina kollegor har funnit mig totalt odräglig idag, ty jag har dansat och sjungit om vartannat. För jag är så glad. Imorgon ska jag sova tills jag vaknar, med andra ord tills klockan ringer runt 9, jag ska äta en god frukost och läsa tidningen, jag ska gå några ärenden, för jag är glad, jag ska packa väskan och jag ska åka till Uppsala för jag är så jätteglad.
Jag kommer inte ihåg senast jag var så här pirrig och glad och nervös och massa andra bra känslor som springer runt i kroppen på mig!
Jag ska sova hos Lina och hålla henne sällskap när Per är hemma i Dalarna. Glad! Jag ska träffa Linda på middag hos Lina. Jätteglad! Frida gör oss tre sällskap på middag hos Mathilda. Glad, glad, jätteglad glad så jag nästan spricker!
Gla'!

09/09/15

Jag kommer få såå dålig karma. Lång historia kort - jag skulle rösta på ett foto. Jag röstade lågt. Ändrade mig men kunde inte ändra min röst = Dålig karma för Elins del. Härligt! Iiiih, vad kommer hända nu?!

09/09/14

Himmel så mycket minnen det är nuförtiden.. Imorgon skulle Reggie, bästa Reggie i hela världen, fyllt 9.
Grattis min lilla groda.
Just nu är det tunga dagar, jag vet inte varför. Har jag månne en personlighetskris, då jag gått från blondin till brunett? Har blondiner roligare? Men det finns saker som ser till att hålla mig uppe iallafall. Alla mina goa vänner till exempel!
Helgen kommer att spenderas i Uppsala med gamla klasskompisar, det ska bli så fantastiskt roligt!
Helgen som var spenderades bitvis med Emelie och Anna och de andra nötterna från Hedemora. Vi tjejer dansade Afro Power Dance igår och idag har jag ont i hela ryggen, men det är en bra smärta. Det var så sjukt kul och verkligen något jag ska göra igen!
Imorgon ska jag få nöjet att jobba igen! Ååå vad roligt det ska bli! Om jag intalar mig det kanske det tillochmed blir så till slut.

haha, vad kul!

Jag satt och kikade och bläddrade bland mina egna blogginlägg och vad får jag se?
Jag har ju använt olika datumordning som rubrik! Ena gången är det ÅÅ/MM/DAG, nästa gång är det DAG/MM/ÅR.
Gud vad jag är snurrig ibland.

09/09/07


04/09/09

Stjärnor är gröna
Tulpaner är blå
Jag har svininfluensan
- du likaså

RSS 2.0