18/05/09 - Lalalalaaa jag ska åka på semester

Åh! Vad härligt.. Nu har jag packat klart, det enda som ska ner nu är toalettsaker och matsäck. Passet packat. Biljetten packad. Pengar. Solglasögon. Solskyddsfaktor. Bok. Bikini. Yes. Det enda jag behöver egentligen.. Däremot inte det enda jag har med mig. Hmm, hoppas jag klarar viktgränsen..

Ha det så jävla bra här hemma i regnet! Jag ska plaska i Atlanten och må bra i svensk sommarvärme!! Haha!

17/05/09

Jag har kommit på att jag ogillar verkligen att packa väskan inför en resa. Jag drar den största djupaste suck, tittar på min lista och skriver ett blogginlägg istället. Sen suckar jag en gång till.
Dock kom jag precis på en positiv grej! Eftersom vi åker mitt i natten kan jag packa ner allt vad shampo heter direkt efter duschen imorgon bitti! Kalas!

17/05/09 - Resfeber

Sådärja! Nu är det snart dags att åka iväg, fara bort, sola och plaska i Atlanten. Jag har skrivit en packlista, det känns bra, ordningsamt. Plus att jag kan inbilla mig att faktiskt har allting med mig!
Inbilla är ett konstigt ord. Är det ens ett ord?

Jag, Carro och Ullis hade en himla mysig kväll med Eurovision och hot'nsweetdip till massa onyttigheter igår. Och vi kan konstatera att det är lika bra att vi ger upp det där med Eurovision. Ingenting fungerar ju! Vi skickar schlagerdrottning efter schlagerdrottning - vi vinner inte. Vi skickar en av Sveriges snyggaste män - vi vinner inte. Vi skickar riktigt sjukt bra låtar - vi vinner inte. Vi skickar en operadiva - vi vinner självklart inte. Och ja, en liten bit av mig dör faktiskt var gång vi förlorar. Så därför röstar jag för att ge upp allt vad Melodifestival heter. Vi kan ju kolla på alla andra istället och rösta! Ja!
För det är ju så, den ryska elefanten är ändå alltid den största elefanten.

Portugisien se upp! Här kommer Elin!!

/ Fröken Westerlund

14/05/09 - Men guuuuu..

.. i himlen och hans anhängare!
Hur, jag frågar HUR, lyckas man ha sönder två, ja jag sa TVÅ, potatisskalare inom loppet av två månader?
HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUR?! Det är ju tamejsjutton potatis och morötter jag skalar, det är ju inte cement direkt. Ska jag verkligen behöva köpa en särskild morotsskalare? Det känns lite lätt löjligt, men å andra sidan.. Det är ju faktiskt en POTATISskalare. Inte MOROTSskalare. Åh, vad det är jobbigt ibland.

11/05/09 - Vart tar tiden vägen?

Idag är vi i mitten på maj. Och, visst, vintern brukar vara lång och tråkig. Men hoppsan hejsan, vintern har gått i idé tills nästa gång och nu är det vår. Vad hände?!
Min sötaste vän Ullis sa en bra sak till mig imorse. "Det är ju ändå DU som är kapet!"
Det är inte klokt vad rätt hon har!

/ Fröken Westerlund

10/05/09 - Förnimmelse av Lina nr 2

Jag såg ett avsnitt av en komediserie. "The Big Bang Theory". Inte så värst bra, men det fick vara på i bakgrunden. Kort och gott handlar den om några otroligt intelligenta och lite lätt nördiga killar som bor grannar med en ung, snygg, och ja, cool tjej.
En av killarna går in till tjejen och den första scenen som möter honom är färgglada kläder utspridda över hela rummet, saker här och var, och tidningar och papper huller om buller. Han säger : "Har du haft inbrott?"
Mm, det var bara det.

/ Fröken Westerlund

10/05/09


10/05/09

Tänk att man kan ha så många bra dagar! I rad!
Imorse vaknade jag av mig själv, ingen klocka som pep eller ringde eller störde. Mmm, sovmorgon..
Jag åt frukost, drack te och läste ut min bok alldeles för mig själv och alldeles helt perfekt. Jag fick hjälp att byta till sommarskor på Lilla Rebellen och nu gör jag ingenting. INGENTING! Och jag måste heller inte göra något, det är det som är det mest perfekta av allt.
Många verkar uppskatta bilden på mig som påskkärring. Tack. Sånt gör mig glad.

Ut! Lev! Skratta!

/ Fröken Westerlund

09/05/09 - En bra dag

Jag hann stryka skjortan innan jag gick till jobbet. Positivt. Jobbade. Mycket roligt. Men när jag skulle gå hem var det inte lika roligt.. Jag ville liksom inte riktigt det. Gå hem alltså. Så jag gick till mamma och umgicks med henne. Myspys.
Emelie hade bestämt sig för att förgylla min kväll genom att släpa med sig Emil och Anna hem till mig och äta hemmaburgare med coleslaw, så jag traskade hem och toksnabbstädade.
De söta människorna dök upp vid sjusnåret och vi gjorde världens godaste mat! Min coleslaw var lätt bäst!!
Min kväll var mycket bra och jag var mycket lycklig. Den sparar vi i minnet till sämre dagar.

/ Fröken Westerlund

08/05/09 - Kärlek

Jag vill ha. They say; stop looking. En fråga på det.. Hur kan man låta bli att leta efter något man saknar?
Kärlek till allt och alla.

08/05/09 - Lina! Och massa annat kul!

Igår fick jag två.. vad ska jag kalla det.. förnimmelser av Lina. Förnimmelse nr 1. En tjej kommer in i butiken. Barfota. Hon har lockigt hår som är lite slarvigt uppsatt och en blommig klänning med en kofta över. Hon pratade med värmländsk dialekt och var allmänt mysig. Förnimmelse nr 2. Har jag glömt bort. Åh nej!! Kommer jag på det skriver jag det sen.. Hursom.
Idag när jag kommer hem, blöt som en dränkt katt och med den dränkta kattens matkasse under armen, ser jag posten ligga på hallmattan. Något mycket litet och prickigt skymtas längst under tidningen och räkningen från Vattenfall.
Kan det vara..? Jaa! Det kan det!! En hälsning från Lina. Återigen kan vi konstatera att jag är synsk.

Jag nämnde att jag var en dränkt katt och hade en matkasse. Matkassen kom från Coop, där jag sett min blivande make arbeta. Vackrare människa får man leta efter. Det är möjligt att man hittar en sådan, men kära tid, vilken fröjd det var att se på honom när han plockade upp äpplen och placerade dem i äppellådorna. Mmmm.. Eftersom jag tydligen blivit blyg och feg på äldre dagar frågar jag här; är det någon som vet vem han är? Ung, snygg, lite spretigt hår, en tatuering på underarmen om jag inte minns fel, luktar gott. Det är bara att hojta till i så fall.

Det är jättehärligt Elinväder ute idag! Det regnar och det står som spön i backen! Fabulous! Och tydligen avslutar jag många av mina meningar med utropstecken! Tjohooooo!

/ Fröken Westerlund

RSS 2.0