20/04/09 - Insomnia

Gravningsbråten är ett himla häftigt efternamn tycker jag. Hej, Elin Gravningsbråten, trevligt att träffas! Hah!
Jag hör att ni skrattar åt mig, men det gör inget. Mycket och ytterst lite händer i mitt liv samtidigt.
Jag hade en kanonPåskafton med jobb, familj och Lina. Jag tränar och är bäst i världen. Jag har en dålig dag och orkar knappt möta förbipasserandes blickar utan stirrar ner i asfalten och fortsätter gå. Som om jag störde på något vis. Mer om allt detta senare, ty jag är inte vid mina sinnens fulla bruk just nu. Förlåt, det där var ett ljug, jag är visst vid mina sinnens fulla bruk men mina sinnen spelar mig ett spratt. Det värsta av alla spratt.
Jag är dödstrött men kan omöjligt somna, dessutom med tankar som inte vill stilla sig. Tänk om han är där? Tänk om han inte är det? Jag måste ju gå fram och hälsa. Eller? Tänk om han blir upprörd? Tänk om han blir glad? Vad ska jag säga?
Det löser sig. Gå mot strömmen men ändå med den.

Jag är glad och tillfreds med det mesta just nu. Det känns bra. Inför morgondagen har jag inget inplanerat och det känns fantastiskt! Det finns inget jag inte kan göra imorgon! Jag kan ta en sovmorgon, kompensera för att jag sitter och bloggar när klockan är 0030. Jag kan ligga ute på balkongen hela dagen. Jag kan gå på en promenad. Jag kan handla. Ooh, jag ska hämta mina glasögon, det ska jag verkligen. Men ingenting är omöjligt, bara olika svårt.

/ Fröken Westerlund



06/04/09 - Rubrikslös orkeslös

Hur kommer det sig att jag blev en sån där lat person? Vad är det som påverkat mig till att bli en sån?
Eller är det så enkelt, så hemskt, att jag faktiskt bara är sån utan att någon eller något påverkat mig?
Lat. Ska jag försöka mildra mitt samvete med att kalla mig livsnjutare? Livsnjutare. Hmm. Neej det funkade inte, lat hänger kvar och pockar på i utkanten av mitt medvetande.
Så res dig då och sluta klaga! Gör något vettigt människa!!
Jo visst, jag ska försöka. Blääääääääääää.

/ Fröken Westerlund

01/04/09 - April

Onsdagen den 1 april går mot sitt slut och jag tror att jag har klarat mig. Eller är jag verkligen så lättlurad? Det får visa sig imorgon antar jag.

RSS 2.0